Over ons

"Met zijn 20 jaar lange ervaring, ben je bij Wilco aan het goede adres voor het lekkerste brood en banket aan een altijd gezellige kraam. 

Hoe is het allemaal begonnen?

Toen Wilco 18 was, ging hij één keer mee naar de markt om een 't Stoepje bakker uit de brand te helpen. Daarbij had hij duidelijk tegen deze bakker gezegd; “het is voor één keer, en zeker niet meer!” Het tegenovergestelde was waar; na een dag markt was hij meteen verkocht. Wilco was niet meer weg te slaan van de markt en bleef bij deze 't Stoepje bakker werken. Na een jaar kreeg hij de verantwoordelijkheid over een aantal eigen markten. Dit beviel hem wel en al vrij snel nam hij deze markten over. Vanaf dat moment was Wilco een echte 't Stoepje bakker! 

Waarom brood?

In eerste instantie was Wilco niet verliefd op de producten, hij was verliefd op de markt. Hoe langer Wilco werkte met brood en banket, hoe meer zijn hart ook bij de producten ging liggen. Nu zou hij nooit meer een ander product willen verkopen. Omdat brood zo’n belangrijk product is, vindt Wilco het erg mooi dat hij dit in alle heerlijke soorten en maten mag verkopen. 

"Voorloper op trends""

De wensen en behoeften van de klanten blijven constant veranderen. Dit maakt het elke keer een uitdaging om de gewenste producten te verkopen en ook de juiste informatie aan de klanten te kunnen geven. Wilco probeert voorop te lopen op deze trends. Thuis volgt hij de trends ook zodat hij dit over kan brengen aan de klant. Vegan, koolhydraatarm, glutenvrij,  Wilco gaat hierin mee en kan jou op deze manier de juiste adviezen geven!

Wie is Wilco? 

“Wanneer je aan mijn vrouw vraagt of ze mij kan beschrijven, is haar antwoord hoogst waarschijnlijk: een druk ventje. Daarnaast ben ik echt een open boek, ik houd van eerlijkheid. Soms is dit juist ook mijn valkuil en ben ik iets té eerlijk… . Ik verwacht ook dat mijn personeel eerlijk is, naar elkaar en zeker ook naar de klanten.”

Waarom elke week naar Wilco?

Bij Wilco hangt gewoon een hele goede sfeer. Het is altijd gezellig en zijn kraam ziet er altijd goed uit. Dit komt natuurlijk ook door zijn leuke team dat vol zit met toppers! Zij verkopen heerlijke producten, die ze vanzelfsprekend ook allemaal zelf bakken; “dit zorgt ervoor dat je altijd verse producten koopt.” De presentatie van de kraam vindt Wilco ook erg belangrijk, elke dag besteedt hij hier weer veel aandacht aan. “Het oog wil ook wat” en hij wil dat zijn klanten makkelijk kunnen zien welke producten hij allemaal op de kraam heeft liggen. 

Bij Wilco kom je niet alleen om je boodschappen te doen, je komt ook voor de gezelligheid. 't Stoepje bakker Wilco wil zijn klanten een ‘ochtendje uit’ bezorgen. 

Vragen? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist